About
the studio

Zelfs de olifant in de kamer is bij ons bespreekbaar: met 1.600 m² ruimte, een eigen keuken, een 360°-draaitafel voor 3D-beelden, packshottafels, een make-upruimte en tonnen decoratiemateriaal hebben we alles in huis om ook de wildste projecten tot een goed einde te brengen.

Olifant A3
IMG 0284

The team making
the dream work

Jacky 2

Jacky - Fotograaf

Houdt van licht, maar koestert ook de schaduw. Het is de plaats waar fotografen vertoeven - waar we ongezien blijven en observeren. Klaar om momenten vast te leggen.’
‘Architectuur-, food- en productfotografie zijn zijn zuurstof. Ook onze kei in technische opnames.

Jacky - Fotograaf

Line

Line - Fotograaf

Fotografeert de allerkleinsten met een kinderlijk plezier. Houdt niet alleen al uw kinderen maar ook de touwtjes het liefst stevig in handen, bij voorkeur in de studio.

Line - Fotograaf

BOA Portretten 2854

Peter – Fotograaf

Behoort met meer dan 25 jaar ervaring ondertussen tot het designmeubilair van BOA. Door al die levenswijsheid is hij bovendien niet meer van de wijs te brengen. Houdt vooral van conceptuele fotografie. Leeft op door out-of-the-box concepten die ontstaan door een gekke brainstorm en met een vleugje Photoshop evolueren tot een topbeeld.

Peter – Fotograaf

Steven

Steven - Beeldbewerker

Streeft naar een evenwicht in vormgeving en symmetrie. Twintig jaar ervaring in Photoshop, ontwerp en kleurbeheer willen daar al weleens bij helpen.

Steven - Beeldbewerker

Maxime

Maxime - Beeldbewerker

Werkt al tien jaar bij BOA. Hij houdt van de kleuren en vormen waar we elke dag mee aan de slag kunnen. 'Spelen met kleur en licht in Photoshop zit me in de vingers.’

Maxime - Beeldbewerker

BOA Portretten 1378

Jochen - Creative

Jochen - Creative

Ulrike

Ulrike - Art Buyer/Producer

Houdt van food-, interieur- en lifestylefotografie in het algemeen. Haar stabiele relatie met strakke deadlines en grote projecten leverde haar de bijnaam ‘fixer van het huis’ op.

Ulrike - Art Buyer/Producer

David

David - Fotograaf

Houdt van kickboks, gamen, auto’s, motoren - van alles dat vaart maakt, dus. Bleek dan ook de geknipte persoon om de drones te bedienen bij BOA. Focust op video en (food-)fotografie.

David - Fotograaf

BOA Portretten 1872

Guillian - Videograaf

Geboren verhalenverteller, zuigt al sinds zijn kindertijd de wildste verhalen uit zijn duim. De nineties camcorder van opa werd ondertussen gelukkig wel vervangen door professioneel materiaal.

Guillian - Videograaf

Clara

Clara - Art Director

Houdt van modefotografie en advertising fotografie, en van campagnes waarbij een vooraf uitgewerkt creatief idee uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. Streeft ernaar om beelden perfect af te werken qua licht, compositie en beeldbewerking.’ 

Clara - Art Director