About
the studio

Zelfs de olifant in de kamer is bij ons bespreekbaar: met 1.600 m² ruimte, een eigen keuken, een 360°-draaitafel voor 3D-beelden, packshottafels, een make-upruimte en tonnen decoratiemateriaal hebben we alles in huis om ook de wildste projecten tot een goed einde te brengen.

Olifant A3
IMG 0284

The team making
the dream work

Jacky 2

Jacky - Fotograaf

Houdt van licht, maar koestert ook de schaduw. Het is de plaats waar fotografen vertoeven - waar we ongezien blijven en observeren. Klaar om momenten vast te leggen.’
‘Architectuur-, food- en productfotografie zijn zijn zuurstof. Ook onze kei in technische opnames.

Jacky - Fotograaf

David

David - Fotograaf

Houdt van kickboks, gamen, auto’s, motoren - van alles dat vaart maakt, dus. Bleek dan ook de geknipte persoon om de drones te bedienen bij BOA. Focust op video en (food-)fotografie.

David - Fotograaf

Line

Line - Fotograaf

Fotografeert de allerkleinsten met een kinderlijk plezier. Houdt niet alleen al uw kinderen maar ook de touwtjes het liefst stevig in handen, bij voorkeur in de studio.

Line - Fotograaf

Steven

Steven - Beeldbewerker

Streeft naar een evenwicht in vormgeving en symmetrie. Twintig jaar ervaring in Photoshop, ontwerp en kleurbeheer willen daar al weleens bij helpen.

Steven - Beeldbewerker

Maxime

Maxime - Beeldbewerker

Werkt al tien jaar bij BOA. Hij houdt van de kleuren en vormen waar we elke dag mee aan de slag kunnen. 'Spelen met kleur en licht in Photoshop zit me in de vingers.’

Maxime - Beeldbewerker

Ulrike

Ulrike - Art Buyer/Producer

Houdt van food-, interieur- en lifestylefotografie in het algemeen. Haar stabiele relatie met strakke deadlines en grote projecten leverde haar de bijnaam ‘fixer van het huis’ op.

Ulrike - Art Buyer/Producer

Clara

Clara - Art Director

Houdt van modefotografie en advertising fotografie, en van campagnes waarbij een vooraf uitgewerkt creatief idee uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. Streeft ernaar om beelden perfect af te werken qua licht, compositie en beeldbewerking.’ 

Clara - Art Director

Cookies

Wij gebruiken cookies. Sta ze toe voor de beste website ervaring.
Meer informatie

Instellingen

Zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Registreren informatie over hoe u de site bezoekt.

Houden informatie bij over uw surfgedrag om u relevante advertenties te tonen op andere sites.

Zorgen voor een optimale wisselwerking met social media zoals YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.